Manjacat

Manjacat pakar dalam semua hal kucing! Kami menyediakan perkhidmatan hotel kucing yang dilengkapi dengan penghawa dingin, pengudaraan, pembersih udara, dan air tapisan Coway. Kami juga mempunyai pilihan mainan, aksesori, dan makanan kucing yang terbaik untuk kucing anda. Matlamat kami adalah untuk bukan sahaja menyenangkan pelanggan kami tetapi yang paling penting membuat kucing anda berasa seperti di rumah: Your cat feels at home!

Makanan kucing yang berkualiti dan terbaik

Kedai Manjacat menyediakan pemakanan berkhasiat yang terbaik untuk keperluan kucing kesayangan anda yang sentiasa berubah ketika mereka membesar dari anak kucing hingga menjadi kucing dewasa.

Direka untuk kucing bertambah sihat untuk semua jenis baka, kami juga mempunyai pilihan untuk kucing berkeperluan keperluan khas – termasuk pengurusan berat badan, pencernaan yang sihat, dan banyak lagi.

Koleksi mainan dan bekalan yang lengkap

Sekiranya anda seorang pencinta kucing seperti kami, anda pasti akan teruja dengan koleksi produk kucing kami di Manjacat. Anda akan menjumpai segalanya dari tempat makanan kucing hingga ke tempat tidur dan alatan mainan kucing. Lihat koleksi penuh kami hari ini.

Dandanan lengkap

Di Manjacat, kami mempunyai semua yang anda perlukan untuk memberi kucing anda rupa yang anggun dan menawan! Kesemua pendandan kami mempunyai pengalaman yang luas dan sangat penyayang dengan kucing. Hubungi kami untuk temu janji dan kami akan menyediakan semuanya!

Hotel kucing selesa

Manjacat menyediakan ruang makan kucing yang selesa, khusus untuk kucing anda supaya kucing anda sentiasa berasa seperti berada dirumah! Hotel kucing kami berhawa dingin sepenuhnya dan dipasang dengan pengudaraan dan pembersih udara yang terbaik. Bukan itu sahaja, kami juga menyediakan air yang ditapis menggunakan Coway kepada kucing anda.

Popular di Manjacat

Cats in Manjacat

Hotel kucing

Cat grooming

Dandanan

Black & white

Chiko & Horlick

Manjacat

Comfort and hospitality is previllege to loved ones. 🐈🐈

Operasi seperti biasa

Rase2 lama betol Akk Maria tak update ni.. Maklumla sejak PKPkan.. Bnyk memikir.. Ni nak kasi tahu ni..kedai boarding/ Hotel kucing sudah beroperasi seperti biasa ya..

Birman + BSH

Yang tengah tu rase nak gigit aje kan.. hailah tengah..😻😻#birman+bsh #crossbreed #catboarding #cathotel #kgkemensah

Idaman Kalbu

Yang mana satu idaman kalbu..🐾🐾

Ogy

Alhamdulillah.. Ogy selamat melahirkan… Cute2 semuanya @16.9.2018#birmancat #crossbreed #manjacat#kedaikucingmurah.

British Short Hair

Muka pasrah.. Baru je selesai di grooming.. Meoww. # Britishshorthaircat #manjacat #kg kemensah

TEMBAM

Hari ini adalah hari terakhir TEMBAM di sini. Rase rindu pula pada si Tembam setelah 4 bulan menginap di sini.. Terima kasih pada En Khid (customer) kerana percaya pada kami. Sila datang lagi ya. Feeling so sad now..
catboardingmurah #persiancat #manjacat

Mawi

Lelong2.. Carpet baldu di pasaran. Hanya di Manjacat. Hehehe#kedaikucingmurah #nearbyzoonegara #mawinamadiberi #kedaiboardingmurah

Si Comel

Comel Kan kami ..

Anda tidak perlu risau kerana…

N

Hotel kucing dilengkapi penghawa dingin

N

Penapis udara dan pengudaraan disediakan

N

Air tapisan Coway untuk kucing anda!

Hubungi kami

No. 44, Jln Bunga Ros,
Kg Kemensah, Hulu Kelang,
68000 Ampang,
Selangor, Malaysia


017-3767908

https://manjacat.com

Waktu operasi

Selasa – Ahad: 10am – 7pm

Tutup hari Isnin